Apa Itu Jus Monavie? - ACAI BERRY - NATURAL VIAGRA- AWET MUDA

Apa Itu Jus Monavie?

Monavie merupakan satu gabungan buah acai berry yang hanya terdapat di hutan Amazon serta gabungan 18 jenis buah-buahan terpilih dan terbaik dunia untuk membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita. Kandungannya telah disahkan oleh pakar-pakar antarabangsa mempunyai unsur-unsur anti-pengoksidaan yang amat tinggi serta nutrient-nutrient berkhasiat yang boleh meransangkan penyembuhan luar biasa serta menyediakan pertahanan badan daripada pelbagai jenis penyakit.


Buah acai berry sendiri terdiri daripada kandungan-kandungan protein, lemak, fiber, vitamin, mineral-mineral dan garam-galian unik dan berkualiti untuk pemulihan SEMULAJADI daripada pelbagai penyakit. Ibu pejabat serta kilang pemprosesan di Utah Amerika Syarikat, Monavie diproses mengikut sistem piawaian GMP yang mementingkan kebersihan, ketulenan serta kepakaran teknologi. Monavie baru diperkenalkan pada 2005 di Amerika Syarikat tetapi telah berkembang dan mendapat pengiktirafan dengan begitu pesat dan pantas di Amerika Syarikat dan Eropah. Rebutlah peluang untuk menjadi pengedar terawal di Asia khususnya di Malaysia
Congratulations to Shah and Zizi Khan from Kuala Lumpur, Malaysia, for reaching the rank of Black Diamond Executive.* Shah and Zizi, of the Muslim faith, are the first MonaVie Black Diamonds from the Southeast Asia Region!

link

untuk daftar online:

http://oku.oku.mymonavie.com

untuk extra info:

http://www.sifusham.ws/halim.html

TESTIMONI- 0194171951- NAK JOIN: www.oku.mymonavie.com

Dengan izin Allah ramai dah yang sembuh dari penyakit-penyakit kronik. Kini dapat hidup selasa seperti orang lain. Alhamdulillah.

Pesakit gastrik, luka usus, leukimia, kanser. lumpuh, sakit lutut, ketumbuhan, kencing manis, darah tinggi, gout, tak boleh tidur dan banyak lagi.

RAMAI ORANG LELAKI YANG DAH 'MATI' HIDUP SEMULA, MASYALLAH.

www.realhealthanswers.com www.monavieonthemove.com

Jangan terlepas melayari ke dua-dua website di atas

Original- Produk pertama sekarang berada di Malaysia

Original- Produk pertama sekarang berada di Malaysia
wanita mengandung amat sesuai dan untuk kanak2

Pulse- Plants Sterol untuk kolestrol dan Jantung

Pulse- Plants Sterol untuk kolestrol dan Jantung

Onyx Coale suri-rumah rm1.2juta sebulan

Onyx Coale suri-rumah rm1.2juta sebulan
Loading...
Loading...

MISSION STATEMENT


Our mission is to change and improve lives around the world by introducing unique nutritional products, offering a rewarding business opportunity, and by giving back through our charitable initiatives.

19 amazing fruits juice

COMPANY OVERVIEW

The juice is sold in the United States (and all its territories), Brazil, Canada, Australia, New Zealand, Singapore, Japan, Israel, and Mexico. We are rapidly expanding to other markets around the world as we build a truly global brand. Malaysia just launched o 17th apr 2010


Introduced in January 2005, it develops and markets scientifically formulated, premium quality nutritional products, specifically for person-to-person distribution.

Our products feature an exclusive blend of the powerful açai berry, found only in remote regions of the Amazon, and other nutrient-dense fruits, each selected for its specific nutritional properties. MonaVie is designed to provide you with the antioxidants and phytonutrients you need to maintain a healthy and active lifestyle

Saturday, April 17, 2010Akan datang ke Malaysia bersama Active. Gel 4 kali ganda pekat dari yang botol. Baik untuk segala penyakit kulit. Baik untuk tenaga....

ORANG LELAKI MATI HIDUP SEMULA

No comments:

Post a Comment